Utazás az életpálya körül – B-odal workshop

Az eseményre minden hely elkelt!

Időpont: 2020. november 21. szombat DÉLELŐTT
Kezdés: 9.00, Befejezés: 13.00
Helyszín: Coachingcentrum (Budapest VI. kerület, Eötvös utca 27.)


A délelőtt folyamán irányított kérdések mentén, jóízű beszélgetések közben önismerkedünk, és belepillantunk egy tartalmas, motivált, örömteli jövőbe. Építünk a bennünk lévő erősségekre, felkutatjuk álmainkat, az eddig meg nem valósult terveket. Megnézzük, hogyan rendeződik át az életünk, ha nyitottak vagyunk a változásra, rápillantunk arra, hogy mit is szeretnénk a jövőnkben a kapcsolatainkkal, és mi az, ami igazán fontos a számunkra?

Kiscsoportos workshopunk célja, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled. Strukturált kérdésekkel és gyakorlatokkal feltárjuk erősségeidet, és közösen felfedezzük, miben van igazi szenvedélyed, mi az, amiben a legjobb lehetsz a B-oldalon.

A benned lévő tudásra és tapasztalatra építve fedezd fel velünk új céljaidat és tervezd is meg a megvalósításhoz vezető első lépéseket!

Ár: 8500 Ft
Early bird ár 2020. november 10-ig történő jelentkezés esetén: 6500 Ft

Workshopunk a felnőttképzési törvény alapján felnőttképzési tevékenységnek minősül. Az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettségről szóló részletes tájékoztatónkat itt olvashatod el.
A felnőttképző nyilvántartási száma: B/2020/002247.

COVID info: workshopunkat személyes jelenlét mellett tartjuk meg, a szükséges higiéniai elővigyázatosság betartásával. A létszámot a jelenlegi pandémiás helyzetre tekintettel maximalizáltuk 6 főben. A készültségi szint további szigorítása esetén online felületen találkozunk.

Jelentkezés a workshopra

A jelentkezők létszáma elérte azt a határt, amivel a jelenlegi (pandémiás) helyzetben biztonságosan megtartható programunk, ezért a jelentkezési lehetőséget lezártuk.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod.
A felnőttképzési tevékenységhez kötött adatszolgáltatásról itt olvashatsz.