Adatkezelési tájékoztató

B-Oldal
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Hatályos: 2019.09.11.

A B-oldal működtetői honlapot üzemeltetnek a www.b-oldal.eu weboldalon. A honlap felületéről történő üzenetküldéssel, a hírlapunkra történő feliratkozással, vagy eseményünkre történő jelentkezéssel a felhasználó elfogadja a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. (Felnőttképzési adatszolgáltatásról szóló tájékoztatónkat itt találod.)

Adatkezelő:
A B-oldal működtetői:

Müller Csaba egyéni vállalkozó
Székhely: 1108 Budapest, Gergely u. 128/C.
Adószám: 69182358-1-42
Ny.sz.: 52817625

dr. Czafrangó János egyéni vállalkozó
Székhely: 2330 Dunaharaszti, Eötvös u. 17.
Adószám: 55393524-1-33
Ny.sz.: 54065109

Honlap: www.b-oldal.eu
E-mail: office@b-oldal.eu

Az adatok kezelése:

A B-oldal működtetőiként  elkötelezettek vagyunk adataid védelme mellett, ezért azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. Kizárólag az eseményeink szervezéséhez, illetve a veled való kapcsolattartáshoz szükséges adataidat tároljuk (név, e-mail cím, esetleg telefonszám), a számlázáshoz megadott adataidat pedig csak a számla elkészítéséhez használjuk fel, máshol nem.

Adataidat kizárólag arra a célra használjuk, amire megadtad őket, soha nem adjuk el másnak. Ha kéred, kiadjuk vagy töröljük adataidat. Adataid kezelésének időtartama veled való kapcsolatunk idejére szól, ezt követően – vagy ha külön kéred – töröljük.

Bármikor kérhetsz tájékoztatást a B-oldal üzemeltetői által kezelt adataidról. Ezt megteheted mail-ben, vagy az üzemeltetők által megadott címeken postai úton. Ilyen célú megkeresésedre 30 napon belül válaszolunk. Kérheted adataid helyesbítését is, amelyet haladéktalanul elvégzünk.

Adataid kezelésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint, az önkéntes hozzájárulásod alapján, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.